Πρόσβαση Πελατών

Επικοινωνία

Κλείσιμο Υποστήριξης

Υποστήριξη

Portfolio

Αναζήτηση domain

www.

Web Design & Web Development - Χαρακτηριστικά & Δυνατότητες

Διαθέσιμα Backups

Ακεραιότητα Δεδομένων

Το σύστημα είναι ρυθμισμένο να λαμβάνει αυτόματα 4 Full Backups την εβδομάδα. Αυτά είναι διαθέσιμα ακόμη και για download σε τοπικά μέσα. Πέραν αυτού ο Διαχειριστής μπορεί να λάβει Backup οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί. Στα Full Backups περιλαμβάνονται: ο κώδικας, οι databases, οι ρυθμίσεις, τα emails δηλαδή όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά για την πλήρη αποκατάσταση ολόκληρου του λογαριασμού φιλοξενίας που απολαμβάνετε.

Ευέλικτες και Φιλικές Λύσεις

Διαχείριση με cPanel/WHM

Οι δυνατότητες διαχείρισης του ή των sites σας με το cPanel/WHM είναι γνωστές. Φιλικά και ευέλικτα εργαλεία για τη διαχείριση των email σας, τη διαχείριση του κώδικα (File Manager), των Databases (phpmyadmin), των domains (subdomains, addon domains, parked domains), των στατιστικών (awstats), της ασφάλειας, των logs και το προγραμματισμό cron jobs είναι μόνο μερικά από τα διαθέσιμα ακόμη και για μη ειδικούς.

Υποστήριξη 24/7

Μέσω συστήματος ticketing

Το σύστημα διαθέτει ένα πανίσχυρο εργαλείο ticketing με το οποίο ο πελάτης απευθύνει στην εταιρεία μας κάθε απορία, ερώτηση ή ακόμη και πρόβλημα που ενδεχόμενα προκύψει. Τα tickets κατηγοριοποιούνται ανάλογα αν απευθύνονται στο αρμόδιους τεχνικούς ή στη διοίκηση. Αυτά επεξεργάζονται από το αρμόδιο τμήμα και σύντομα δίνεται απάντηση ή λύση σε κάθε θέμα. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την εξέλιξη τους. Υπευθυνότητα και Εγγύηση.

Κατασκευαστής Ιστοσελίδας

Ποιότητα Φιλοξενία

Με την αφαίρεση τριών σειρών από τους πωρόλιθους του τοίχου σφράγισης, μπροστά από τον δεύτερο διαφραγματικό τοίχο, αποκαλύφθηκαν ολόκληρες οι Καρυάτιδες.

Εγγύηση - Ικανοποίηση

Σταθερότητα και Ταχύτητα

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε εγγυώνται την αδιάλειπτη λειτουργία, πλην περιπτώσεων τακτικής συντήρησης, και την απόλυτη αξιοπιστία των χαρακτηριστικών των πακέτων

Παραμετροποίηση

Ευελιξία - Προσαρμογή

Πέραν των standard πακέτων που προσφέρουμε είναι εφικτό να προσαρμόσουμε λύσεις ακριβώς στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη ώστε να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες του

Πρόσφατες Δουλειές Μας

AristotleTravel - Wordpress

Tour Operator Main site

QuillShop - osCommerce

E-shop - Design - Advertising

Ξυλοτεχνική - osCommerce

Παρουσίαση Κατασκευών - E-shop

Authentia - Responsive Joomla

Ελληνικά προϊόντα για εξαγωγή

Electroline - osCommerce

E-shop - Ηλεκτρικές Συσκευές

Θεοφίλου Doors - Wordpress

Παρουσίαση Συστημάτων Ασφαλείας

Electric-avenue - osCommerce

E-shop - Ηλεκτρικές συσκευές

Net-electric - Opencart

E-shop - Ηλεκτρικά - Έπιπλα

Waxodental - Opencart

E-shop - Προϊόντα οδοντοτεχνικής

Tourtasa - Responsive Joomla

Προϊόντα ζαχαροπλαστικής

IoannisVasileiou - Drupal

Παρουσίαση Βιβλίων του Συγγραφέα