Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η εταιρεία GALAXYQUEST έχει αρχίσει δυναμικά από το 2014 τη δραστηριότητά της στο χώρο του Web Hosting, Domains Registration, Web Design και Web Development. Διαθέτει στελέχη με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο ενώ επέλεξε να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από πλευράς ποιότητας και αξιοπιστίας.

Κοντά της θα βρείτε ένα συνεργάτη που θα αφουγκραστεί τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, θα προσαρμόσει ανάλογα τις υπηρεσίες που θα επιλέξετε ώστε να σας ικανοποιήσουν απόλυτα και θα είναι κοντά σας σε οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης προκύψει.

Δραστηριότητα

Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς που ήδη δραστηριοποιείται και σκοπεύει σταδιακά να επεκταθεί.

Με κύριο μοχλό την κορυφαία τεχνολογία που έχει επιλέξει, μια που χρησιμοποιεί σαν βασικά της εργαλεία το περιβάλλον Centos, Linux, Apache, PHP, MySQL, WHM/cPanel, WHMCS, προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες Web Hosting.

Στο χώρο του Wen Design και Web development αναλαμβάνει να αναπτύξει οποιαδήποτε τεχνολογία ανοιχτού κώδικα ή custom ανάπτυξης σε λογικά κόστη. Ακολουθεί τον κανόνα τόσο της ύπαρξης παράλληλου περιβάλλοντος test για κάθε site και επιλέγει λύσεις CMS ώστε οι πελάτες να αναλαμβάνουν σε μεγάλο βαθμό τη διαχείριση περιεχόμενου.

Σύντομα θα ενημερωθείτε και για πρόσθετες και σύγχρονες υπηρεσίες που θα προσφέρει στο απόλυτα ανταγωνιστικό περιβάλλον που λειτουργεί.